Familiekiropraktoren

Hvem er vi?

Behandlere i klinikken 

Peter Dalum

Kiropraktor

Indehaver af klinikken.

Uddannet Kiropraktor ved New Zealand College of Chiropractic i 2016

Peter har diagnosticering og behandling af lidelser i bevægeapparatet er i højsædet. 

Desuden anskues kroppen holistisk, hvorfor du vil få undersøgt hele bevægeapparatet, uanset hvilken lidelse du søger kiropraktor for.

Peters fokus er at forbedre hele rygsøjlens funktion og dermed fjerne stress og forstyrrelser, der kan påvirke nervesystemet.

 

Louise Ramsing

Kiropraktor

Uddannet fra Syddansk Universitet i Odense i 2021 samt fysiurgisk massør i 2017. Louise har godt håndværk, og et solidt diagnostisk fundament med sig fra studiet.

Som kiropraktor søger Louise for at hjælpe patienterne med at skabe eller genskabe så god og normal funktion i hele rygsøjlen som muligt.

Men Louise hjælper også med smerter og manglende bevægelighed i ryg, nakke, arme, ben, hænder og fødder, og har desuden specifik ekspertise med halebenssmerter og hovedpine.

Aleks Carendi

Massør

Aleks Carendi har beskæftiget mig med kroppen på mange måder igennem hans liv – både som aktiv sportsudøver i mange år (fodbold og bordtennis på eliteniveau i Danmark og USA) og som professionel fodboldtræner for tusindvis af børne- og ungdomsspillere.

I 1999 lærte Aleks at massere på San Francisco School of Massage, og i 2021 færdiggjorde Aleks en uddannelse i Elastic Movement Therapy hos norske Hilde Gudding med speciale i at arbejde med bindevævet i kroppen – en unik behandlingsform, der mobiliserer kroppen til at genskabe dens bevægelse og elasticitet, og som fører til færre smerter/spændinger, samt bedre bevægelighed.

I marts 2018 og 2019 deltog Aleks i DM i Massage, som blev afholdt i Næstved. Det blev til en sølv- og bronzemedalje i kategorien Free Style – en kategori hvor flere forskellige behandlingstyper må kombineres (fx zoneterapi, forskellige massageteknikker, akupressur mm.).

Trine Ravnborg

Sekretær

Karla Christensen

Sekretær

Bitten Chlemdorff

Sekretær

KONTAKT

Frederiksborgvej 7

3200 Helsinge

T: 48798545

info@familiekiropraktoren.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 08:00 – 20.00

Tirsdag: 07.30 – 14.00

Onsdag: 08.00 – 18.00

Torsdag: 08.00 – 13.00

Fredag: 07.30 – 15.00

PERSONDATA

Læs mere om hvordan vi håndterer dine persondata.