Kontakt os

Har du brug for at aflyse en tid eller spørgsmål, kan du benytte formularen her. Booking af ny tid kan kun ske telefonisk. Ring til os på 4879 8545.


Ønsker du at blive ringet op og få en tid, så udfyld formularen.

Oplys ikke personfølsomme data som CPR-nummer via kontaktformularen. 

Familiekiropraktoren i Helsinge

Vi ligger i Helsinge bymidte, lige overfor det gamle posthus.


Klinikken ligger i stueetage og der er fine adgangsforhold uden trapper for kørestole og barnevogne.


Der er ubegrænset parkering bag klinikken i gården, øvrig parkering i området kan være tidsbegrænset til 30min.

Åbningstider

Mandag
-
Tirsdag
-
Onsdag
-
Torsdag
-
Fredag
-
Lørdag
-
Søndag
Lukket

Ring nu

Telefonen er lukket mellem 12.00 og 12.30

Torsdage mellem 12.00 og 14.00

Tidsbestilling efter aftale på

Email

Send os en e-mail med spørgsmål, vi svarer så hurtigt vi kan!

Adresse

Frederiksborgvej 7

3200 Helsinge

Afbudspolitik

Hos kiropraktorerne:


Du skal selvfølgelig afmelde eller flytte din tid, hvis du ikke har mulighed for at komme. I udgangspunktet hører vi gerne fra dig så tidligt som muligt. Ring også gerne ind til klinikken, hvis du ved, du bliver forsinket. Indtil videre er der intet gebyr for udeblivelse hos kiropraktorerne.


Afbud kan ske pr. telefon i åbningstiden eller pr. mail til  Info@familiekiropraktoren.dk

Hos massøren:


Hos Aleks skal afbud foreligge senest 24 timer før planlagt behandling. Ellers kan vi ikke nå at tilbyde tiden til en anden.

Udebliver man fra sin behandling eller afmelder sin tid for sent, opkræves fuldt beløb for behandlingen.


Afbud kan ske pr. telefon i åbningstiden eller pr. mail til Info@familiekiropraktoren.dk

FAQs

  • Gør det ondt at blive kiropraktisk behandlet?

    Behandling hos en kiropraktor er for det meste smertefri og i modsætning til hvad mange tror, aldeles udramatisk.


    Manipulationsbehandling ledsages dog ofte af en lille knæklyd, som nogle finder ubehagelig.


    Kort fortalt skyldes det, at behandlingen kortvarigt overkommer det undertryk, der er i de fleste led, hvorved der dannes og frigives nogle gasbobler, som ledsages af et hørbart knæk. Lyden skyldes altså ikke at noget skurrer, brækker eller rives over, men noget så udramatisk som gasbobler.

  • Er kiropraktik farligt?

    Nej – al forskning viser, at kiropraktik er en sikker behandlingsform. Det er yderst sjældent, at der er mere end forbigående bivirkninger ved behandling.

    Flertallet af effektive behandlingsformer har bivirkninger. Nogle oplever en ømhed efter behandlingen, men denne overskygges oftest af de smerter, man har i forvejen.

    De mere alvorlige bivirkninger er meget sjældne, især sammenlignet med risikoen ved andre behandlingsformer som medicin og operationer.

  • Er det rigtigt man kan få "løse led" eller "slidgigt" af at blive kiropraktisk behandlet?

    Nej. I modsætning til rygterne har flere undersøgelser påvist, at man ikke får “løse led” eller “slidgigt” af manipulationsbehandling. Derimod normaliseres leddenes og musklernes funktionsevne, så patienten bliver fri for de problemer, der generer eller gør ondt.

  • Kan kiropraktik afhjælpe hovedpine?

    Flere typer hovedpine kan afhjælpes ved kiropraktisk behandling. Den nyeste forskning viser, at ved hovedpine der starter i nakke og evt. stråler fremover, er kiropraktisk behandling meget effektiv.


    Derudover har vi god erfaring med spændingshovedpine og migrænelignende hovedpiner. 

  • Er det farligt for spædbørn at blive kiropraktisk behandlet?

    Nej. Behandlingen er meget blid og nænsom. Den består af lette tryk og massage, og er normalt ikke forbundet med gener eller ubehag for barnet. Der er aldrig konstateret skader ved kiropraktisk behandling af spædbørn i Danmark. Nogle spædbørn kan godt blive pylrede eller lever en stor ble samme dag som de bliver behandlet.

  • Kan en discusprolaps behandles kiropraktisk?

    Ja, en discusprolaps er ingen hindring for kiropraktisk behandling. Ofte lindrer det på smerten og man kan få rigtig god vejledning til, hvordan man bedst kommer igennem det. Kiropraktoren har endda et pakkeforløb til dig, som har en nyopstået prolaps eller prolapslignende smerter. Det betyder, at du får større tilskud fra det offentlige til behandling. Ved en større prolaps samarbejdes der som regel med egen læge og eventuelt hospital eller neurolog.

  • Jeg er hypermobil, kan jeg så tåle kiropraktik?

    Ja, selv om man er hypermobil kan man plages af ledlåsninger som alle andre. En kiropraktor vil derfor kun behandle de led, som har indskrænket bevægelighed.

  • Må jeg tage smertestillende piller inden mit kiropraktorbesøg?

    Ja, selvfølgelig må du det. Din smerte er et symptom på dine problemer, men er langt fra det eneste, som kiropraktoren lader sig lede af. Kiropraktoren søger efter de led, som ikke bevæger sig. Det kan de mærke, uanset om du har smerter eller ej. Kiropraktikkens fundament er at genetablere normal funktion i rygsøjlen, og det betyder at dine smerter for os kun er vejledende for, hvor vi behandler, men ikke altafgørende. Husk at overholde de i indlægssedlen beskrevne doser.

  • Bliver jeg røntgenfotograferet?

    Svaret er, at det gør du, hvis det er klinisk indikeret – eller på dansk: hvis det er relevant for at dignosticere dit problem. Det, der kiropraktisk skal behandles, kan typisk ikke ses på et røntgenbillede, da problemet som regel er en fejlfunktion, det vil sige, at noget “har sat sig fast” populært sagt. Billedet er relevant for “at give grønt lys for behandlingen”, hvis der er mistanke om bygningsfejl, slidgigt, brud eller eventuelle sygdomme. Ofte bliver voksne røntgenfotograferet, børn sjældent – men det afgøres helt specifikt i det enkelte tilfælde.

Share by: